Per 1 januari 2021 is onze Bed & Breakfast officieel geregistreerd als:

B&B Sveti, Flammulalaan 2A, 3852 ZT Ermelo. Kvk nummer: 81389965.

Ook de omgevingsvergunning van gemeente Ermelo is rond. We kunnen dus starten! Maar voordat we dat doen willen we eerst de badkamer klaarmaken en de ruimte laten inrichten. Dus nog even geduld, maar het duurt geen maanden meer!

Onze knusse B&B is straks open voor maximaal 2 personen voor maximaal 7 nachten per week. Prijs per nacht is 75 euro incl. toeristenbelasting (tarief 2021: 2 euro pp pn). We kiezen voor het jaar 2021 bewust voor een relatief lage prijs omdat er ongetwijfeld nog wat verbeterpuntjes zullen zijn.

We hebben parkeergelegenheid op eigen terrein en af te sluiten berging voor eventuele fietsen. Onze B&B is gevestigd in ons bijgebouw. We wonen een paar honderd meter van het bos en op fietsafstand van het centrum. Ermelo is ook prima te bereiken per auto en heeft een eigen station. Dus wat wil je nog meer: genieten!

Waarom de naam Sveti? We hebben vier jaar in Bosnië gewoond en sindsdien heeft Bosnië een warm plekje ons in het hart. Sveti betekent in het Bosnisch ‘heilig’. We zijn christenen en wilden graag een naam kiezen die verwantschap heeft met God. Maar het is ook een combi van ‘sve’ (alles) en ‘ti’ (jij). Voor ons heeft dat de klank van ‘alles voor jou’. We genieten ervan om gastvrij te zijn en onze gasten een heerlijke ervaring te geven. Het heeft ook de klank van ‘alles voor U’, omdat in Bosnië God met ‘jij’ wordt aangesproken, net als in het Duits. Met ‘Sveti’ valt dit alles op zijn plek.