Dichten heeft iets te maken met openen. Ze ontstaan. Heel anders dan een verhaal. Bij gedichten gaat het om de perfecte balans tussen woordkeuze, zinsbouw en gevoel. Bij een gedicht laat je ik veel mogelijk weg en geef ik de lezer de ruimte om zelf te interpreteren, zelf aan te vullen. In die zin is een gedicht wat mij betreft een schilderij. Je kijkt er naar. En met sommige kun je wat in je eigen leven. Dat is mijn verlangen.

Ik publiceer mijn gedichten ook op http://www.gedichtensite.nl/. Voor het gedicht ‘storm’ heb ik december 2013 een eervolle vermelding gehad.

Daarnaast heb ik een aantal christelijke gedichten gepubliceerd op http://www.liefdesgedicht.nl/auteur/gedichten/1/5453.html. Het gedicht ‘OpSchepper’ kreeg van al mijn gedichten de hoogste beoordeling. Het gedicht werd 2.700 keer bekeken en beoordeeld met gemiddeld 8,18.

Ook schreef ik mee aan de gedichtenbundel ‘Wie zag ooit witte pauwen’ en aan de afscheidsbundel voor koningin Beatrix. Geen idee waar dat boekje nu is, maar mijn eerste zin herinner ik me nog goed: ‘Hoe zullen wij u kronen, u moeder van het volk’.