Thema: Geniet van je jeugd

Het doel van de gezinsavond was dus vrij simpel: genieten van leuke dingen. We hebben met de zelfontspanner een aantal foto’s gemaakt waar we veel lol om hadden.

De eerste was in de tuin achter elkaar staan. De voorste de benen bij elkaar. Die daarachter net iets uit elkaar. Handen idem. Op die manier krijg je een hele waaier aan armen en benen. Het leukste is daarbij de kleinste voorop te zetten. De ouderen moeten dan wel bukken om achter het hoofd van de voorste te blijven. Of idem, maar dan de andere kant op, dus de voorste de grootste met de benen zo wijd mogelijk etc.

De tweede foto was dat ik in het midden van de bank zat. De andere vier kusten mij respectievelijk boven op mijn hoofd, links, rechts en van onder.

Op de derde foto grassprietjes door onze vingers allemaal net boven de tuintafel uit te steken. Allemaal naast elkaar en wegduiken, zodat je op de foto allemaal vingertjes omhoog ziet steken. Net grassprietjes.

Op de vierde foto maakten we letters met ons lichaam. De i is makkelijk met een schoteltje boven je hoofd. De g wordt al moeilijker, maar je wordt er samen wel handig in. Op die manier kun je de namen van de gezinsleden uitbeelden.

Succes en veel plezier!