Thema: Wij zorgen voor elkaar zoals God zorgt voor ons.

Uitwerking: ‘s middags heb ik van mijn werk een verbanddoos meegenomen die zwaar over datum was. Dus rijp om weg te gooien. En DUS heel erg geschikt voor de gezinsavond. (nb let op wat er weggegooid wordt, dat geeft ideeen voor de gezinsavond). Die verbanddoos heb ik ingepakt in mooi papier en hoog bovenop een stellage midden in de woonkamer gezet. Niemand mocht eraan komen. Spannend…

Die avond mocht de jongste naar boven klimmen in de stellage. Zodra hij het pakje had mocht hij aanwijzen wie de verplegers zouden zijn en wie de patienten. Mijn vrouw en ik werden de patienten uiteraard.. Vervolgens moesten de kids witte dokterskleren aan gaan trekken en wij gingen in ons ondergoed. Kleden op de grond (veel) en wij hebben ons ingesmeerd met ketchup. Wonden.. Al kermend mochten de kids pleisters plakken. OOOOh, hier doet het nog zeer. Mitella’s etc. etc.

Natuurlijk wilden zij ook. Dus dat was ook flink feest toen wij hen een hoofdverband aanlegden etc. En daarna met z’n allen onder de douche om het geheel er af te spoelen.

Top avond waar nog veel over gepraat wordt!